انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه‌اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها

دلمه گوجه‌فرنگی را با دستوری ساده تهیه کنید

  • کد خبر: ۱۰۱۸۹۵
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۹
دلمه گوجه‌فرنگی را با دستوری ساده تهیه کنید
از جمله غذا‌های مجلسی و خوشمزه و لذیذ ایرانی دلمه هاهستند که برای پیش غذا و یا وعده غذایی شام و ناهاربسیار مناسب هستند.

مقدم | شهرآرانیوز؛ دلمه از غذا‌های پرطرف‌دار ایرانی است که جز طعم ی که دارد، از تنوع بسیار زیادی هم برخوردار است مانند دلمه تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگی، برگ انگور، بلغور و فلفل و گوشت. دلمه گوجه‌فرنگی را باید یکی از خوشمزه‌ترین اعضای این خانواده دانست که افزون بر جذابیت و زیبایی ظاهری، خیلی هم سریع و راحت آماده می‌شود. برای همین، امروز می‌خواهیم دستور پخت این غذای خوشمزه را با هم مرور کنیم.

مناسب برای: ۱۰ نفر
زمان تهیه: ۹۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه دلمه گوجه فرنگی:

لپه: یک‌پیمانه
برنج: یک‌پیمانه
پیاز: یک عدد
گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
سبزی دلمه: سه‌چهارم پیمانه
گوجه‌فرنگی: ۱۰ عدد
رب گوجه‌فرنگی: سه قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
آب: دو پیمانه
پیازداغ: سه قاشق غذاخوری

روش تهیه دلمه گوجه فرنگی:

درون تابه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود. پیاز‌ها را نگینی خرد کنید، داخل تابه بریزید و تفت بدهید تا سبک و طلایی شوند. زردچوبه را اضافه کنید و قدری دیگر تفت بدهید.

گوشت چرخ‌کرده را به پیازداغ اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید و قدری دیگر مواد را تفت بدهید تا طعم خامی رب گرفته شود.

برنج نیم‌پز، لپه پخته‌شده و سبزی دلمه معطر و ساطوری‌شده (شامل نعنا، جعفری، مرزه، ترخون، پیازچه و گشنیز) را به همراه نمک و فلفل سیاه به دیگر مواد دلمه اضافه و خوب مخلوط کنید.

داخل گوجه‌فرنگی‌ها را با قاشقی خالی و با مایه دلمه پرکنید. سپس آن‌ها را داخل سس بگذارید و اجازه بدهید با شعله بسیار کم به‌خوبی بپزند تا طعم سس به خورد دلمه‌ها برود.

برای درست کردن سس نیز قابلمه‌ای بزرگ روی شعله بگذارید. مقداری روغن داخل آن بریزید. پیازداغ آماده، قدری زردچوبه و نمک داخل آن بریزید و آن‌ها را با هم کمی تفت بدهید. سپس دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی به اضافه کنید و قدری دیگر تفت بدهید تا رب رنگ باز کند. حالا محتوای داخل گوجه فرنگی‌ها را که پیش از این خارج کرده بودید، به همراه دو پیمانه آب به مواد سس اضافه و با هم ترکیب کنید.

دلمه گوجه‌فرنگی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->